$%
€%
£%
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

İlimiz İl İstihdam Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2024 yılı 1. Olağan Toplantısı 29 Ocak 2024 tarihinde Atatürk Organize Sanayi Bölgesinde faaliyette bulunan Baylan Ölçü Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ev sahipliğinde, İzmir Valisi Dr. Süleyman ELBAN Başkanlığında gerçekleştirilmiştir.
Vali Dr. Süleyman ELBAN’ ın açılış konuşmalarının ardından, İzmir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Ayla BOZKURT’ un 2023 yılında Kurum faaliyetleriyle ilgili sunumu ile devam etmiştir. Kurul, İl İstihdam Politika Uygulamaları ve İl Mesleki Eğitim Politika Uygulamaları ile ilgili belirlenen gündemde yer alan konuları görüşmüştür.
Toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünce Aktif İşgücü Hizmetleri kapsamında 2023 yılında düzenlenmiş olan mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programları ve toplum yararına program uygulamaları ve İİMEK Denetim Kurulunca yapılan denetim sonuçları hakkında Kurul üyeleri bilgilendirilmiştir. Ayrıca, 2024/1 Dönemine İlişkin Engellilere ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Desteği Teklif Çağrısı üzerine, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne yapılan proje teklif başvuruları değerlendirilmiştir. İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcisinin sunumunun ardından toplantı görüş ve önerilerin değerlendirilmesi ile devam etmiştir.
Kurul Başkanı Valimiz Dr. Süleyman ELBAN İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerine çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür ederek, Kurul toplantısının işgücü piyasasına faydalı olması dileğinde bulunarak toplantıyı sonlandırmıştır.
BERGAMA, ŞUBAT AYI KÜLTÜR MERKEZİ ETKİNLİK TAKVİMİ AÇIKLANDI
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178856 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
160319 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
94154 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
33337 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
24523 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.