47,0389$% 0.09
53,8510€% 0.47
63,0991£% 0.59
%
%
%
%

AK Parti laf değil, eser üretir; polemik değil, hizmet yapar”
Bergama Millet Bahçesi’nin açılışı sonrası değerlendirmelerde bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde İzmir’e ve Bergama’ya kazandırılan eser ve hizmet siyasetinin en somut örneklerinden birinin daha hayata geçirildiğini vurguladı.
Başkan Saygılı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Bugün Bergama’da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti iktidarlarının İzmir’e ve Bergama’ya kazandırdığı eser ve hizmet siyasetinin en somut örneklerinden birini daha milletimizle buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Tüm engelleme ve mazeret siyasetine rağmen; AK Parti iktidarının kararlı iradesi ve Bakanlıklarımızın güçlü desteğiyle bu eser Bergama’ya kazandırılmıştır. AK Parti laf değil, eser üretir; polemik değil, hizmet yapar.”

Toplam 63 bin metrekarelik proje alanı üzerinde hayata geçirilen Bergama Millet Bahçesi ve Çamlı Park’ın, doğası ve sosyal donatılarıyla kente değer kattığını belirten Saygılı, proje hakkında şu bilgileri paylaştı:
“Bergama Millet Bahçesi ve Çamlı Park; sosyal yaşam alanları, spor ve kültür donatılarıyla Bergama’nın çehresini değiştiren örnek bir yatırımdır. Proje kapsamında altyapı çalışmaları, rekreasyon alanları ve sosyal donatılar titizlikle inşa edilmiştir. Üst yapı olarak ise otopark, Millet Kıraathanesi ve ticari birimler yer almaktadır.”

Millet Kıraathanesi binasında yer alan birimleri de aktaran Başkan Saygılı, şu detaylara dikkat çekti:
“Millet Kıraathanesi binasında; ticari birim, depo, kafeterya, kütüphane, çocuk kütüphanesi, bay ve bayan mescitler, sığınak ve çocuk oyun alanı bulunmaktadır. Bu eser; gençlerin, çocukların ve ailelerin bir araya geldiği güçlü bir sosyal yaşam merkezidir.”
Millet Bahçesi çevre düzenlemesi kapsamında Bergamalıların hizmetine sunulan alanları da sıralayan Saygılı, şunları kaydetti:
“Kaykay pisti, tenis ve basketbol sahaları, çocuk oyun alanları, biyolojik gölet, macera parkuru, yürüyüş, bisiklet ve araç yolları, dinlenme ve piknik alanları, tematik bahçeler ve etkinlik meydanı hemşehrilerimizin kullanımına açılmıştır. Peyzaj uygulamalarında 16 bin 139 metrekare çim alan, 579 yapraklı ağaç, 68 palmiye, erguvanlar, atlas sedirleri ve 2 bin 625 çalı grubu bitkiyle yeşili merkeze alan bir yaşam alanı oluşturulmuştur.”

Projenin dönüşüm boyutuna da değinen Saygılı, şu ifadeleri kullandı:
“Bir zamanlar 14 Eylül Stadı ve atıl durumdaki eski dükkânların bulunduğu bu alan; bugün çocukların oynadığı, gençlerin spor yaptığı, ailelerin nefes aldığı modern bir Millet Bahçesine dönüşmüştür. Bu dönüşüm, AK Parti’nin çevreye, şehre ve insana bakışının açık bir göstergesidir.”
Konuşmasının sonunda hizmet vurgusunu yineleyen Başkan Saygılı, sözlerini şöyle tamamladı:
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; İzmir’i de Bergama’yı da yatırımlarla, projelerle ve kalıcı eserlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim siyasetimiz millet için, gelecek içindir. Bergama Millet Bahçemizin ilçemize, İzmir’imize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor; başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”
İzmir Büyükşehir Meclis Üyesi Latif Aydemir’den Sağlıkta Eşitlik Çağrısı
1
Eski Almanya Başbakanı Schröder’den Türkiye’ye övgü dolu sözler
170163 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tunç Soyer’e tepki: Köksüz..
97824 kez okundu
3
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi! 1017 personel alınacak: İşte başvuru tarihi
33497 kez okundu
4
Prag Büyük Elçisi: Egemen bağış’tan Haftanın temas videosu
16504 kez okundu
5
İstiklal Caddesinde Meydana gelen Bombalı Terör Saldırısını gerçekleştiren terörist YAKALANDI
15215 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.