Site icon Türkiye'den Son Dakika Haberleri

Çiğli İZMAR’ına Kavuştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tanzim satış mağazası İZMAR, 21’inci şubesini Çiğli’de hizmete açtı. Bayındır Süt Fabrikası’nda üretilen İZMAR markalı taze beyaz peynir de açılışın ardından ilk kez satışa sunuldu. Vatandaşlardan gelen yoğun talep doğrultusunda ürün çeşitliliğini iki katına çıkaran İZMAR’ın yeni mağazalarının Bayraklı Osmangazi ve Menemen Asarlık’ta açılması planlanıyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın kente kazandırdığı İZMAR mağazalarının 21’incisi Çiğli’de kapılarını açtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İZTARIM AŞ tarafından işletilen mağaza, Köyiçi Mahallesi Dere Caddesi üzerinde hizmet vermeye başladı. İZMAR’ın ilçeye gelmesini uzun süredir bekleyen Çiğlililer açılışın ardından mağazaya akın etti. Özellikle et ve süt ürünleri reyonlarında uzun kuyruklar oluştu.

“Sonunda geldi, çok mutluyuz”

Çiğli mağazasının ilk müşterilerinden Pervin Işık, mağazanın açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

“Uzun süredir İZMAR’ın gelmesini bekliyorduk. Kızım da sürekli yazıyordu, sonunda geldi. Çok mutluyuz. Et fiyatları kasaplara göre daha uygun. Buraya çok güveniyoruz. Süt ürünlerini de her zaman alıyoruz. Fiyatlar çok ekonomik.”

“Fiyatlar marketlere göre daha uygun”

Mahmut Kamil Çakıcı ise fiyatların piyasaya göre daha uygun olduğunu belirterek, “Çok güzel bir hizmet. Daha önce Ulukent’e gitmek zorunda kalıyorduk. Asgari ücretle geçinen insanlarız. Nerede ucuz ürün varsa oraya gidiyoruz. İhtiyaçlarımızı buradan karşılıyoruz” dedi.

“Kendi ürünümüzü kullanmalıyız”

Şengül Topçu da mağazanın açılmasının önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

“Fiyatlar piyasaya göre uygun. İnsanlar artık et almakta zorlanıyor. 250 gram kıyma için bile kuyruk oluşuyor. Bu nedenle Cemil Tugay’a teşekkür ediyoruz. Kooperatifçiliğin desteklenmesi çok önemli. Kendi ürünümüzü, kendi sütümüzü ve kendi tohumumuzu kullanırsak çok daha güçlü oluruz.”

“Çiğli halkı için çok iyi oldu”

Mahalle sakinlerinden Sinan Sevim de mağazanın mahallede açılmasından memnuniyet duyduklarını belirterek, “Fiyatlar gayet uygun. Özellikle dana kıyma ve kuşbaşı fiyatları iyi. Halk memnun, Cemil Başkanımıza teşekkür ederiz” dedi.

İZMAR beyaz peynir 120 liradan satışta

Yeni mağazada İZTARIM’ın Bayındır Süt Fabrikası’nda üretilen İZMAR markalı tam yağlı taze beyaz peynir ilk kez satışa sunuldu. Piyasada yarım kilosu 300 liraya kadar çıkan beyaz peynir, İZMAR raflarında 120 liradan satışa çıktı.

Tamamen yerli üreticiden temin edilen sütlerle hazırlanan İZMAR markalı taze kaşar peyniri, tereyağı, yoğurt, UHT süt ve ayran da raflardaki yerini aldı. Ayrıca Ödemiş Et Entegre Tesisi’nde işlenen et ve et ürünleri ile Şaşal Su ve Halk Ekmek ürünleri de mağazada satışa sunuluyor.

Ürün çeşitliliği iki katına çıktı

Yeni mağazaları kente kazandırmak için çalışmalarını sürdüren İZTARIM, vatandaşların talep ve ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşitliliğini de artırdı. Açıldığı günden bu yana ürün sayısını iki katına çıkaran İZMAR’da kooperatiflerden temin edilen çay, zeytinyağı ve balın yanı sıra temizlik ürünlerinden gıdaya kadar yüzlerce ürün uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni mağazalar yolda

İZMAR; Bayraklı Özkanlar ve Orgeneral Nafiz Gürman, Bornova Çamdibi, Doğanlar ve Erzene, Buca ve Gediz, Karabağlar Bozyaka, Karşıyaka Girne ve Nergiz, Konak Gültepe ve Kemeraltı, Menemen ve Ulukent, Gaziemir ve Aktepe, Aliağa, Tire ve Torbalı Ayrancılar mağazalarıyla hizmet veriyor.

İZMAR’ın gezici mağazası ise sabit şubenin bulunmadığı noktalarda İzmirlilere ulaşmaya devam ediyor. Yeni mağazaların Bayraklı Osmangazi ve Menemen Asarlık’ta yakın zamanda açılması planlanıyor.

Mağazalar, pazar günleri dışında haftanın altı günü 09.00–20.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

Exit mobile version