44,6012$% 0.12
51,6053€% -0.5
59,4605£% 0.02
6.694,36%0,13
11.142,00%0,28
44.231,00%0,30
4.676,11%-1,72
Sahra Haber-Gündem
Emzirme Haftası kapsamında Karşıyaka İş Kadınları Derneği (KAR-İŞKAD) ile Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından emziren annelere destek etkinliği düzenlendi.
KAR-İŞKAD’ın Karşıyaka Çarşıda düzenlediği emziren annelere destek etkinliğine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cenk Benli, KAR-İŞKAD Başkanı Nil Güneri, Bakırçay Üniversitesi Çiğli Araştırma Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevgi Çınar, İlçe Müftüsü İsa Gürler, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngör, İlçe Spor Müdürü Musa Yelek, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, STK yöneticileri ile KAR-İŞKAD’lı kadınlar katıldı.
KAR-İŞKAD ile Bakırçay Üniversitesi Çiğli Araştırma Hastanesi’nin Karşıyaka Çarşıda düzenlediği etkinlikte emziren anneler bilgilendirilirken emzirme önlüğü, emzirme yastığı ile çocuklara hediyeler dağıtıldı.
KAR-İŞKAD Başkanı Güneri, Emziren anneleri bilgilendirmek ve emzirmeye teşvik etmek için yapılan bu çalışmaları takdirle izlediklerini KAR-İŞKAD olarak programa katkı sunmak istediklerini belirterek şunları söyledi “Emzirme dönemi bir kadının ve bebeğin hayatında en güzel evrelerden biri. Biz de çocuklarımızın daha sağlıklı büyümeleri için emziren, emzirme adayı annelerimize yardımcı olmak istedik.”
Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi İlker Kızıloğlu’nun hafta boyunca çalışmaları yerinde incelediği, stantları gezerek etkinliklere destek sağladığı belirtildi.
Berberlerin moral gecesi renkli geçti…
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu