44,5678$% 0.21
51,5554€% -0.16
59,1651£% -0.13
6.700,18%0,23
11.172,00%0,26
44.349,00%0,26
4.676,57%0,00
Sahra Haber-Gündem
Cumhuriyet’in ilanının 99. yıldönümü Karşıyaka’da da çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlanmaya devam ediliyor.

Sabah ilk olarak kaymakamlık makamında Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar ve Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay tebrikleri kabul etti.
Tebrik töreninden sonra Bahriye Üçok Bulvarındaki tören alanında saygı duruşunda bulunuldu, Belediye Bandosu eşliğinde istiklal Marşı okundu.

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay birlikte törene katılan öğrenci ve halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.
Törene Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay N.Koray Salar, Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Özcan, resmi kurum ve STK yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve temsilcileri, okullardan öğretmen ve öğrenciler ile Karşıyakalılar katıldı.
Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir’in günün anlam ve önemini yaptığı konuşmasından sonra öğrenciler şiirler okudu. Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi folklor ekibinin gösterisinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Cumhuriyet konulu şiir, resim, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Tören geçidinde Halk Eğitim Merkezinin Tarihteki Türk Savaşçı kadınlarını temsil eden Umay Asenalar’ın ve engellilerin geçişi uzun süre alkışlandı.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen birçok etkinlikler ile kutlanırken, akşam Şehitler bulvarından Demokrasi meydanına kada fener alayı ve yürüyüş gerçekleştirilecek.
Cumhuriyet Bayramı Bergama’da coşku ile kutlandı
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu