44,5985$% 0.3
51,6017€% 0.01
59,1934£% 0.03
6.704,70%0,29
11.203,00%0,12
44.472,00%0,13
4.676,57%0,00
Sahra Haber-Gündem
AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un ulusal bir basın kuruluşuna yaptığı ziyarette yaptığı “Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar” açıklamasına tepki gösterdi. Başdaş, “Sayın Batur Hükümetimizin böyle bir çalışması zaten yok da sen zaten 4 yıl boyunca Konak Belediyesine kilit vurdun!” dedi.
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz günlerde basına yaptığı ziyarette “Taslak hazırladılar. Bütün ilçeleri kapatacaklar, şube müdürlüklerine çevirecekler, 81 kişiyle muhatap olacaklar… Tek kişinin yöneteceği bir sistem kuracaklar” ifadesini kullandı. Batur’un açıklamasını eleştiren AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Batur’un hizmet yapmamasıyla Konak Belediyesi’ne kilit vurduğunu söyledi.
GÜLMEMEK ELDE DEĞİL
Başdaş, Batur’un açıklamasına sosyal medya üzerinden yaptığı eleştiride, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için gece gündüz kulis yapan CHP’li Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ‘Genel seçimi kaybedersek yerelin anlamı kalmayacak. Taslakları hazır. İlçe belediyelerini kapatacaklar’ demiş. Gülmemek elde değil” ifadesini kullandı.
Başdaş, Konak’ın dört yıldır hizmet görmediği için zaten kilitli olduğunu aktararak, “Sayın Batur Hükümetimizin böyle bir çalışması zaten yok da sen zaten 4 yıl boyunca Konak Belediyesine kilit vurdun! Konaklı hemşehrilerimize elle tutulur hiçbir hizmette bulunma sonra da kalk böyle akıl ve mantıkla bağdaşmayacak cümleler kur!” sözlerine yer verdi.
DEMOKRASİNİN TEMİNATI AK PARTİ
“İzmir’de kimi yoldan çevirseniz Batur’un rüyası Büyükşehir der size!” diyen Başdaş, “Hatta Soyer’le olan rekabetiniz yüzünden hem Konak hem İzmir hizmete hasret kaldı! Gündem değişmek için ortaya attığınız bu iddia ne kadar ciddiyetsiz bir yerel yönetimler anlayışına sahip olduğunuzun da resmîdir. Sayın Batur rahat olun! Bu ülkede demokrasinin teminatı AK Parti’dir. Büyükşehir sevdanızı böyle kerameti kendinizden menkul olan şeylerle perdelemeye kalkmayın. Millet sizden siyaset değil, hizmet yapmanızı bekliyor” açıklamasını yaptı.
ZAFER KUTLAMASINDA SİZE EL SALLAYACAĞIZ
Başdaş, önümüzdeki yıl yapılacak seçimlere işaret ederek şu sözlere yer verdi:
“2023 konusunda da rahat olun! Milletimiz, yenilmeye doymayan Genel Başkanınıza da, getirdiği ithal ekonomi komiserlerine de hiçbir zaman prim vermeyecektir. 2023’teki zafer kutlamamızı Konak Meydanı’nda yaparken size de oradan bir el sallarız.”
AK Parti İzmir’de gündem değerlendirmesi
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu