45,5812$% 0.13
53,0988€% 0.17
61,1868£% 0.75
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

İklim krizi ve olası etkilerinden gıda krizine karşı kenti daha dirençli kılabilmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştiren Karşıyaka Belediyesi, bir kez daha ‘Yerel Üretici Buluşması’ düzenliyor. İlki geçtiğimiz aylarda yapılan ve vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilen etkinliğin ikincisine de Bostanlı Zühtü Işıl Meydanı ev sahipliği yapacak.

Karşıyaka Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik 8 Ocak Pazar günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Üretici ile tüketici arasındaki gıda tedarik zincirini olabildiğince kısaltmayı amaçlayan buluşmada, İzmir’in dört bir yanından gelen yerel üreticiler yer alacak. Karşıyaka halkını temiz, adil ve güvenilir gıdaya ulaştırma hedefi de taşıyan yerel üretici buluşmasında, üreticiler ürünlerini halkın tercihine sunacak.

Kızılay Kadın’da Yeni Dönem
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178436 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159907 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93733 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32910 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23893 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.