44,5789$% 0.25
51,6035€% -0.12
59,1799£% -0.09
6.698,13%0,20
11.161,00%0,26
44.306,00%0,26
4.676,57%0,00
Sahra Haber-Gündem
Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı binasında, günlük dosyaların tutulduğu bölümde sabaha karşı çıkan yangın söndürüldü.
AFAD’ten yapılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“Bugün saat 05:00 sıralarında Başkanlığımızın tadilat çalışmalarının devam ettiği ek binada kırtasiye ve günlük dosyaların bulunduğu idari büroda küçük çaplı bir yangın çıkmış, yangın tüpleri ve yapılan müdahaleyle kısa sürede söndürülmüştür.
Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
CHP’den tepki
CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, yaptığı açıklamada, yangının ek binasının evrak bölümünde çıktığına dikkat çekerek, “Bunun tesadüf olduğuna çocuklar bile inanmaz. Belli ki birileri, iktidar değişiminin yaklaştığını görüyor ve bazı ‘sıkıntılı evrakların’ ortadan kaybolmasını istiyor. O bölümde hangi evraklar bulunuyordu? Oraya kimlerin girme yetkisi vardı? Bu soruların cevaplarını bekliyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız” dedi.
Taşçıer, konuyu TBMM gündemine de taşıyarak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi Kaynak;Ajans Bizim.
Karşıyaka’da Nevruz coşku ile kutlandı
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.