44,8513$% 0.21
52,9945€% 0.22
60,8586£% 0.29
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem
“Kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil!”
“Adına ‘Onur’ dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir”
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Barosu’nun ‘Onur Haftası’ adı altında düzenleyeceği programa tepki göstererek, “Devletin, milletin adaletini temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil! Kadın haklarını ve aile kutsallarını da çiğneyen bu istismarcılarla saf tutan; Türk Gençliği’nin yozlaşması için tertiplenen bu kirli propagandaya çanak tutan İzmir Barosu; derhal geri adım atmalı, adına ‘Onur’ dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir.” dedi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, şu ifadelere yer verdi, “İzmir Barosu’nun ‘Onur Haftası’ adı altında düzenleyeceği ve LGBT propagandasını meşrulaştıran etkinlikleri desteklemesi, onur ve ahlak anlayışlarının gerçek anlamda sorgulanması gerektiğini gözler önüne sermiştir. Devletin, milletin adaletini temsil eden kamu niteliğindeki bir kurumun, bozgun cinsiyetçiliği körüklemesini kabul etmek mümkün değil! Baronun, dini ve toplumsal ahlâki değerlerle aile birliğini yerle bir etmeyi; dolayısıyla vatan ve millet bütünlüğümüzü hedef alan bu sapkınlık eylemlerine ortak olmalarının tek izahı; haddini aşmak, ahlâk erozyonuna basamak olmaktır. Kadın haklarını ve aile kutsallarını da çiğneyen bu istismarcılarla saf tutan; Türk Gençliği’nin yozlaşması için tertiplenen bu kirli propagandaya çanak tutan İzmir Barosu; derhal geri adım atmalı, adına ‘Onur’ dedikleri söz konusu kepazeliğe son vermelidir.”
LGBT elini ailemizden çek!
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178309 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159784 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93613 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32786 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23705 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.