45,9165$% -0.1
53,5748€% 0.07
61,8566£% 0.03
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

Cumhur İttifakı Bergama Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Doğruer, seçim çalışmaları kapsamında Ayaskent esnafı ve sanayi sitesi ziyaretlerini sürdürüyor.
AK Parti İzmir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Doğruer, Ayaskent esnafı ve sanayi sitesini gezerek esnafın sorun ve taleplerini dinledi.
Projelerini anlatan Doğruer, kentin daha iyi yerlere gelmesi için çalışacaklarını belirtti.

Doğruer, “Esnafımızın ayakta kalması adına var gücümüzle mücadele edeceğiz. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın sesi oluyoruz. Vatandaşların istekleri doğrultusunda hizmetin eksik olduğu noktalarda gereken çalışmayı yapacağız.” ifadelerini kullandı.
Ayaskentlilerle buluşarak sorunlarını dinlediklerini belirten Doğruer, şunları kaydetti:
“Hemşerilerimize güzel sohbetleri, sıcacık çayları, gönülden destekleri ve konukseverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Sözlerimiz var her birine, çok daha güzel bir Bergama inşa edeceğiz. Hep birlikte başaracağız.”
Doğruer, tüm mahalle ziyaretlerinde olduğu gibi kahvehanedeki vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinlemeyi ihmal etmedi.
İzmir’in Merkezinde Doğalgaz İsyanı
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178481 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159953 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93779 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32954 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23950 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.