44,6021$% 0.13
51,6053€% -0.5
59,4605£% 0.02
6.694,55%0,13
11.143,00%0,29
44.234,00%0,30
4.676,11%-1,72
Sahra Haber-Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Merih Demiral’ın gol sevincini paylaşma şekline yönelik yorumları eleştirin “maksatlı ve provokatif” olduğunu söyledi.
Bahçeli, yaptığı açıklamada şunları yer verdi:
“Dün akşam attığı gol ve oynadığı futbolla milletimizin takdirini ve haklı övgüsünü kazanan Merih Demiral evladımızın, gol sevincini Bozkurt işaretiyle paylaşması anlaşılan içimizde ve dışımızda pek çok hastalıklı çevreyi rahatsız etmiş, bu suretle farklı arayış ve açıklamaların bahanesi olmuştur. Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervana iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır.
Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur.
UEFA’nın başlattığı soruşturmayı kınamakla birlikte sahadaki mücadelemizin masa başında heder edilmemesi için herkesin, her insanımızın sağduyulu ve soğukkanlı davranması milli bir zarurettir. Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur.” Kaynak;Ajans Bizim
Karşıyaka’da çöpünü sokağa atana ceza yolda
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu