Folkart Sahra Haber Web İlanı
DOLAR

44,5737$% 0.21

EURO

51,5721% -0.06

STERLİN

59,3589£% -0.05

GRAM ALTIN

6.699,66%0,21

ÇEYREK ALTIN

11.169,00%0,21

TAM ALTIN

44.322,00%0,26

ONS

4.676,11%-1,72

a

MHP İzmir’de “Hayırlı Günler Komşum” Programını Başlattı

Şahin: “Önce İnsan, İnsanımızın Derdi Bizim Derdimiz”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Teşkilatı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla tüm yurtta uygulanacak “Hayırlı Günler Komşum” ve “Derdin Derdimizdir” programlarını İzmir’de başlattı.
İl Başkanı Veysel Şahin, “MHP milletimizden güç alan bir siyasi harekettir. Bu sebeple her dönem milletimizle birlikte olmayı, halkımızla kol kola yürümeyi çok önemsiyoruz. Liderimizin talimatlarıyla İl yönetim kurulu üyelerimiz ve otuz ilçe teşkilatımızla birlikte bu programlara başlıyoruz.” dedi.

İzmir’in 30 İlçesinde Uygulanacak

MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülecek bu yeni siyasi programlar yalnızca komşu ziyaretlerinden ibaret olmayacak.
Programlar kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları, meslek odaları ve esnaf ziyaretleri de gerçekleştirilecek.
İl Başkanı Şahin, “Otuz ilçe teşkilatımız, yerel yöneticilerimiz ve il yönetim kurulu üyelerimiz ile gerçekleştireceğimiz bu faaliyetlerin amacı, milletimizi meydana getiren bütün sosyal kesimlerle bir araya gelmektir. Bu çalışmalar, insanlarımızla buluşmamızı sağlayacak ahenkli bir politik saha çalışması olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Her Zaman “Önce İnsan”

“Önce insan” diyen, insanı merkezine alan bir anlayışı temsil ediyoruz.” diyen İl Başkanı Şahin, şu ifadeleri kullandı:
“Milletimizin dayanışmacı ruhu, bir birine sahip çıkan sosyal yaşantısı ve insani değerlerle çevrili hayat felsefesi bizim siyaset anlayışımızın da merkezindedir. Halkımızın benimsemediği hiçbir siyasi yaklaşımın devletimize ve milletimize fayda sağlamayacağını biliyoruz. Bu sebeple bu programların partimiz ve milletimiz açısından son derece verimli sonuçlar doğuracağına inanıyoruz.”

Halk İçinde, Halk İçin Siyaset

MHP’nin her zaman “halk için” ve “halk içinde” siyaset yaptığını vurgulayan Şahin, “Bizim için asıl olan halkımızın derdiyle dertlenmek, insanımızı anlamak ve beklentilerine karşılık bulmaktır. Ülkemizin meseleleri sadece siyasi değildir; toplumsal ve ekonomik sorunlarımızı da önemsiyor, bu konularda halkımızla bir araya gelmeyi planlıyoruz.” dedi.

Derdimiz Ortaktır

Ekonomik sıkıntılara dikkat çeken Şahin, “Bilhassa halkımızın belini büken enflasyon ve hayat pahalılığı önemli dertlerimiz arasındadır. En başta emeklilerimiz olmak üzere tüm sosyal kesimlerimizin alım gücünün düştüğünü görüyoruz. Çalışanlarımızın yaşam standartları da günden güne azalıyor. Bu nedenle insanımızın kapısını çalacak, birlikte neler yapılması gerektiğini konuşacağız.” ifadelerini kullandı.
Şahin ayrıca, “Türk parasının değerinin artırılması ve gelir dağılımındaki eşitsizliğin giderilmesi en öncelikli hedeflerimizdendir.” diye ekledi.

“Salon Siyasetçisi Değiliz”

İnsana dokunmayı, vicdani değerlerle temas etmeyi önemsediklerini belirten Şahin, “Bizler insanımızdan uzak duran salon siyasetçileri değiliz. Milliyetçilik, halka dayanır; insandan hareket alır. Dinimiz de milli varlığımız da bizi insanımıza yöneltir. Bu yüzden toplumsal dayanışma, paylaşma, bir ve bütün olma duygusu bizim için çok değerlidir.” dedi.

Otuz İlçede Eş Zamanlı Başlıyor

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla başlatılan “Hayırlı Günler Komşum” Ziyaretleri ve “Derdin Derdimizdir” Sohbetleri için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Şahin, şunları söyledi:
“İl yönetim kurulu üyelerimiz, yerel yöneticilerimiz ve otuz ilçe teşkilatımızla birlikte kapsamlı bir program başlatıyoruz. Afiş, branda ve görsel materyallerle desteklediğimiz bu çalışmada STK’lar, meslek odaları, esnaf ve kanaat önderleriyle bir araya geleceğiz. En önemlisi, komşularımızla buluşacak, dertlerini dinleyecek ve birlikte çözüm arayacağız.”

“Komşularımızla Birlikte Güçleneceğiz”

MHP İzmir İl Başkanlığı tarafından yürütülecek bu programlarla İzmir’in her ilçesinde halkla doğrudan temas kurulacak.
İl Başkanı Veysel Şahin, “Komşularımızla birlikte olmak, dertlerini dinlemek, milli heyecanımızı ve gücümüzü artıracaktır. İnsanımızın sıkıntılarını, kaygılarını dinleyip birlikte çözüm üretmeye çalışacağız.” dedi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ
İzmir İl Başkanlığı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

Menemen’de Cumhuriyet Coşkusu Dijital Deneyimle Yaşanacak

HIZLI YORUM YAP