44,5968$% 0.29
51,5749€% -0.04
59,1776£% 0.01
6.703,93%0,28
11.184,00%0,55
44.396,00%0,56
4.676,57%0,00

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, “Terörsüz Türkiye” kapsamında temaslarda bulunmak üzere Türkiye turuna çıkan AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu ve beraberindeki heyeti ağırladı. Başkan Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 23 yılda gerçekleştirilen yatırımlar, reformlar ve hizmetlerle Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada güçlü bir konuma geldiğini belirtti. Saygılı, kardeşliği zedelemek isteyen kirli oyunların bozulacağını, milletin istikbaline yönelik her türlü ihanetin tarihin karanlığına gömüleceğini vurgulayarak, “Terörsüz Türkiye için omuz omuza, kararlılıkla birlikte başaracağız.” dedi.
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu ise, geçmişte terör ve ekonomik nedenlerle göç veren Mardin’in bugün yeniden bir cazibe merkezi haline geldiğini, kalkınma hamleleri ve artan turizm potansiyelinin şehri güçlendirdiğini ifade etti.
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu ve il yönetimi ile ilçe başkanlarından oluşan heyet, “Terörsüz Türkiye” temasları kapsamında başlattıkları Türkiye turunda İstanbul’un ardından İzmir’e geldi. Heyet, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ve il yönetimini ziyaret ederek sürece ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı açıklamasında, milletin her ferdinin sorumluluğunu taşımanın bilinciyle büyük ve güçlü Türkiye idealine bağlı bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Saygılı, 23 yıllık yatırımlar, reformlar ve düzenlemelerle Türkiye’nin dünyada muteber bir konuma getirildiğini belirtti.
Saygılı, “Bizi hedeflerimizden alıkoymak isteyen tüm engelleri milletimizle ele ele vererek aştık. Vesayet odaklarını bertaraf ettik, milli iradeyi devletin her bir noktasında hâkim kıldık. Bugün de aynı güçlü yürüyüşümüzü Terörsüz Türkiye hedefiyle taçlandırıyoruz.” dedi.
86 milyon vatandaşın huzur ve refahı için her adımın dikkatle atıldığını vurgulayan Saygılı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti. Mardin İl Başkanı Uncu ve heyetine de süreçteki katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Terörsüz Türkiye için omuz omuza, kararlılıkla birlikte başaracağız.” ifadelerini kullandı.
AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Uncu, Terörsüz Türkiye sürecinin bölgeye kazandırdığı huzur ve istikrarı anlatmak üzere İzmir’e geldiklerini belirtti. İzmir’de yaşayan Mardinlilerle bir araya geldiklerini söyleyen Uncu, geçmiş dönemlerde terör ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle göç veren Mardin’in bugün yeniden canlandığını vurguladı.
Uncu, kalkınma hamleleri, turizm potansiyeli ve yatırım fırsatlarının Mardin’i güçlendirdiğini, hemşehrilerini şehre yatırım yapmaya ve geri dönüşü desteklemeye davet ettiklerini ifade etti. Güven ortamının sağlanmasıyla birlikte Mardin’de AK Parti’ye olan ilginin de arttığını belirtti.
İAOSB, OSB Yıldızları Araştırması’nda Türkiye 4’üncüsü Oldu
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178247 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159722 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93553 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32722 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23605 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.