45,5768$% -0.01
53,0055€% -0.24
61,1670£% -0.11
%
%
%
%

Habiboğlu Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Çelik, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 19 Mayıs 1919’un, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki en önemli dönüm noktalarından biri olduğunu ifade etti.

Çelik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesinin, milletin birlik ve beraberlik ruhuyla büyük bir zafere dönüştüğünü belirtti.
Reşit Çelik, mesajında 19 Mayıs ruhunun yalnızca bir tarih olmadığını, aynı zamanda bağımsızlığın, milli mücadelenin ve ortak birlik şuurunun en güçlü simgelerinden biri olduğunu vurguladı.
Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“19 Mayıs 1919, milletimizin azim ve kararlılıkla tarih yazdığı kutlu bir başlangıçtır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe emanet ettiği bu anlamlı bayram, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize duyulan güvenin en güçlü göstergesidir.”
Gençlerin eğitimli, üretken ve milli değerlere bağlı bireyler olarak yetişmesinin büyük önem taşıdığını belirten Çelik, Türkiye’nin güçlü geleceğinin genç nesillerin omuzlarında yükseleceğini ifade etti.
Reşit Çelik, “Ülkemizin yarınlarını inşa edecek gençlerimizin; çağın gereklilikleriyle donanmış, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmesi hepimizin ortak sorumluluğudur” dedi.
Mesajının sonunda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm milli mücadele kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla andığını belirten Çelik, tüm gençlerin ve aziz milletin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı’dan Su Zammına Tepki
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178440 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159911 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93737 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32914 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23899 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.