44,9331$% 0.1
52,8039€% 0
60,7767£% 0.07
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

Bornova Belediyespor Kulübü’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Tek listeyle gidilen seçimde Tuncay Altunkaya yeşil-beyazlıların yeni başkanı oldu.
Oybirliği ile kendilerini göreve getiren üyelere teşekkür eden Altunkaya, “Belediye Başkanımız Ömer Eşki’nin desteğiyle başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Bornova Belediyespor Kulübü’nün Olağan Genel Kurulu Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda divan başkanlığını CHP Bornova İlçe Başkanı Avukat Ertürk Çapın yaptı. Bornova Belediyespor’un özellikle çocukların ve gençlerin spor yapması noktasında önemli bir misyona sahip olduğunu ifade eden Çapın, “Yeşil-beyazlı kulüp yıllar boyunca pek çok sporcu yetiştirdi. Emek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yeni başkan Tuncay Altunkaya

Yoğun katılımla gerçekleşen genel kurulda ilk olarak yönetim ve denetim kurulu raporlarının okundu. Geçmiş yönetiminin ibrasının ardından seçime geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde Tuncay Altunkaya başkanlığındaki liste oy birliği ile yeşil-beyazlıların yönetimi oldu. Bornova Belediyespor Kulübü’nün yeni Başkanı Tuncay Altunkaya, sporun içinden gelen biri olduğunu belirterek, “Yönetimdeki çok değerli arkadaşlarımla birlikte ve Bornova Belediye Başkanımız Ömer Eşki’nin desteğiyle başarılı çalışmalar gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
Bornova Belediyespor’un yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile İASKF(İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) delegeleri şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu(Asil Üyeler)
Yönetim Kurulu(Yedek Üyeler)
Denetim Kurulu(Asil Üyeler)
Denetim Kurulu(Yedek Üyeler)
İzmir ASKF Delegeleri(Asil Üyeler)
İzmir ASKF Delegeleri(Yedek Üyeler)
BERGAMA BELEDİYE MECLİSİ’NDE İKİ ÖNEMLİ KARAR ALINDI
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178334 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159808 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93637 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32811 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23744 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.