Folkart Sahra Haber Web İlanı
DOLAR

45,1918$% 0.16

EURO

52,7745% -0.14

STERLİN

60,9530£% 0.22

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

TAM ALTIN

%

ONS

%

a

Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse’nin Kıymetli Evladı Zülal Hanım ile Enes Buğra Dünyaevine Girdi

Sahra Haber-Gündem

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın Selahattin Köse’nin kıymetli evladı Zülal hanım kızımız ile Enes Buğra, düzenlenen muhteşem bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Nikâh törenine AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı başta olmak üzere çok sayıda siyasetçi, iş insanı ve davetli katılarak bu özel güne şahitlik etti.

Duygu dolu ve coşkulu anlara sahne olan törende, genç çift alkışlar eşliğinde “evet” diyerek bir ömürlük birlikteliğe ilk adımı attı.

Zülal ve Enes Buğra çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, başta İlçe Başkanı Selahattin Köse olmak üzere Köse ve Bunu ailelerini bu anlamlı gün dolayısıyla yürekten tebrik ediyoruz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

TESK’in Bölge İstişare Toplantılarının İlki İzmir’de Gerçekleştirildi

HIZLI YORUM YAP