45,1871$% 0.15
52,8093€% -0.2
61,1569£% 0.18
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

zmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi aileler ve emeklilere toplam 45 milyon 225 bin liralık destek sağladı.
Mayıs ayında başlatılan gıda kolisi yardımlarına ek olarak, sosyal yardım sistemine kayıtlı vatandaşlara ve emeklilere 1000 TL’lik nakdi yardım yapıldı. Destekler, “2025 Yılı Kurban Bayramı Yardımı” başlığı altında İzmir Şehir Kartlarına yüklendi. Vatandaşlar, bu tutarları bizvariz.izmir.bel.tr adresinde yer alan üye iş yerlerinde alışverişte kullanabilecek.

Ayrıca düzenli verilen alışveriş ve kira desteği sayesinde binlerce emekli bayram öncesi rahat bir nefes aldı. Bugüne kadar 25 bin haneye gıda kolisi ulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı sonrasında bu desteği genişleterek toplam 40 bin ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.
İzmir Büyükşehir Belediyesi, bayram öncesinde verdiği bu güçlü destekle dayanışma ve paylaşma kültürünü büyütmeye devam ediyor.
AK Parti Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Dr. Davut Dinçel’in Kurban Bayramı Mesajı
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178368 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159839 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93668 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32842 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23796 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.