Folkart Sahra Haber Web İlanı
DOLAR

45,5888$% 0

EURO

53,2436% 0.12

STERLİN

61,3959£% 0.13

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

TAM ALTIN

%

ONS

%

a

Karşıyaka ADSM Başhekimliğine Asuman Çeltik atandı

Sahra Haber0Gündem

Karşıyaka ADSM (Karşıyaka Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi) Başhekimliğine atanan Asuman Çeltik Kaymakam Özkan Demir’i makamında ziyaret etti.

Kaymakam Demir, Menemen ADSM Başhekimliğinden, Karşıyaka ADSM Başhekimliğine atanan Çeltik ve beraberindeki Başhekim Yardımcısı Dt. Bahar Alacacıoğlu ile İdari ve Mali İşler Müdürü Nesrin Güldoğan’ı makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Kaymakam Demir, Başhekim Asuman Çeltik’i tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Başhekim yardımcılığı yaptığı merkeze Başhekim oldu

2005- 2011 yılları arasında Karşıyaka ADSM’de başhekim yardımcılığı görevinde bulunan Çeltik’in kurumu yakından tanıdığı belirtildi.

1989 yılında Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde mezun olan Başhekim Çeltik, Bornova ADSM’de başhekim yardımcılığının yanı sıra Alsancak ADSM’de Başhekimlik ve son olarak Menemen ADSM’de Başhekimlik görevlerinde bulundu.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

“KINIK POLYAK’TAN DEPREMZEDELER İÇİN KONTEYNER KENT”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.