$%
€%
£%
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

Bergama’da “İstanbul’un Fethi” konulu konferans
İstanbul’un Fethi’nin 570. yıl dönümü nedeniyle Bergama’da konferans düzenlendi.
Kültür Merkezi’nde düzenlenen konferansta, Pahitaht Abdülhamid dizisinden tanıdığımız Tahsin Paşa rolünü başarılı bir şekilde samimiyetle oynayan sanatçı ve AK Parti Manisa Milletvekili seçilen Bahadır Yenişehirlioğlu konuşmacı olarak katıldı. “İstanbul’un Fethi” konulu konferansta Bahadır Yenişehirlioğlu kendine has anlatımıyla dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Konferans sonunda Belediye Başkanı Hakan Koştu, sanatçı Bahadır Yenişehirlioğlu’na teşekkür ederek, Parşömen’den yapılan plaket verdi. Daha sonra sanatçı Yenişehirlioğlu sevenlerine kitap imzalayıp, hatıra fotoğrafı çektirdi.
İzmir Esnafının geleceğini planlıyorlar…
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178885 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
160349 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
94185 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
33371 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
24571 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.