45,5855$% 0.14
53,0735€% 0.14
61,0780£% 0.58
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündem

İktisadi Kalkınma ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü (İKSAD) Başkanı Mustafa Latif EMEK ve Proje Grup Koordinatörü Dr. Ethem İlhan ŞAHİN, 24-29 Haziran 2024 tarihleri arasında çeşitli etkinliklere katılmak üzere bulundukları İngiltere programları kapsamında Londra Enfield Belediyesi’ni ziyaret ettiler.

21 Mayıs 2024 tarihinde yemin ederek göreve başlayan Enfield Belediye Başkanı Sayın Muhammed İSLAM ile samimi bir ortamda bir araya gelen İKSAD heyeti, Sayın Muhammed İSLAM’ı yeni görevi nedeniyle içtenlikle tebrik etti. Görüşme sırasında Belediye Başkanı, Enfield Şehri’nde yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında heyete detaylı bilgi verdi.
Yaklaşık yarım saat süren sıcak ve samimi ziyaretin ardından taraflar karşılıklı olarak birbirlerine hediyelerini takdim ettiler. İKSAD heyeti, İngiltere programları kapsamında gerçekleştirdikleri bu anlamlı ziyaretin, iki kurum arasındaki işbirliğinin güçlenmesine katkı sağlayacağını belirtti.
İran Cumhurbaşkanı seçimi için Cuma günü sandığa gidecek
1
Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan: ‘Biz, tarihi son bir asra hapsedilemeyecek kadar büyük bir milletiz’
146220 kez okundu
2
Rektör Prof. Dr. Budak, “Araştırma üniversitemizi uluslararası arenada daha ileriye taşıyacağız
1528 kez okundu
3
Özel Kreş ve Gündüz Bakımevlerine devlet desteği
1049 kez okundu
4
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hazırbulunuşluk Uygulaması Başlıyor
837 kez okundu
5
Başarılı öğrencilerin kayıtlarını Rektör Budak yaptı
714 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.