45,6139$% 0.04
53,0161€% 0.08
61,1981£% 0.08
%
%
%
%
Sahra Haber-Gündm
Bir lider düşünün, ülkesinin en zor şartlarında bile umudunu yitirmeyerek mücadeleden bir an olsun vazgeçmeyen. Yıllar süren işgale rağmen, devrimleri ve ilkeleriyle yüzyıllar boyu yaşayacak fikirlerin tohumlarını serpen. 57 yıllık ömrüne, yüzlerce hayata sığamayacak kadar çok başarı sığdıran.
Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun devrimlerini anlamak ve onun izinden gitmek çok kıymetli. İzmir Ticaret Odası olarak bizler, açtığı yolda, gösterdiği hedefe ulaşmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.
10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da ilkeleri, fikirleri, eserleri ile hem ülkemizde hem de dünyada iz bırakan Atamızın devrimlerinin kıymetini, aradan tam 86 sene geçmiş olmasına rağmen her geçen gün daha da iyi anlıyoruz. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü minnetle yad ediyor, önünde saygıyla eğiliyoruz.
Cumhuriyet Kadınları Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Münire Yeşim Bayındır, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü vesilesiyle şu anlamlı mesajı
1
Eski Almanya Başbakanı Schröder’den Türkiye’ye övgü dolu sözler
169924 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tunç Soyer’e tepki: Köksüz..
97795 kez okundu
3
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi! 1017 personel alınacak: İşte başvuru tarihi
33465 kez okundu
4
Prag Büyük Elçisi: Egemen bağış’tan Haftanın temas videosu
16475 kez okundu
5
İstiklal Caddesinde Meydana gelen Bombalı Terör Saldırısını gerçekleştiren terörist YAKALANDI
15188 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.