45,9157$% 0.37
53,5273€% -0.15
62,1225£% -0.08
%
%
%
%

Sahra Haber-Gündem
2025 yılına merhaba dediğimiz bu özel günde, geride bıraktığımız yıldan aldığımız derslerle daha güçlü bir geleceğe adım atıyoruz. KAMİAD olarak, 2024 yılında gerçekleştirdiğimiz projelerle toplumsal sorumluluğumuzu yerine getirirken, yeni yılda da aynı kararlılıkla, birlik ve beraberlik içinde daha büyük adımlar atmayı hedefliyoruz.
2025, dayanışmanın, ortak aklın ve yardımlaşmanın yıl olacak. Derneğimizin tüm üyeleriyle birlikte, topluma katkı sağlamak adına birçok yeni projeye imza atacak ve şehrimize değer katmaya devam edeceğiz.
Yeni yılın, başta KAMİAD üyelerimiz olmak üzere tüm milletimize barış, huzur, sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyor; 2025’in, hepimize umut ve yeni başlangıçlar getirmesini diliyorum.
Ahmet Akyüz
KAMİAD Dernek Başkanı
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cihan Dağlıer’den 2025 Yeni Yıl Mesajı: 2025, Daha Güçlü Bir Türkiye İçin Birlikte İleriye!
1
Eski Almanya Başbakanı Schröder’den Türkiye’ye övgü dolu sözler
169962 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tunç Soyer’e tepki: Köksüz..
97800 kez okundu
3
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi! 1017 personel alınacak: İşte başvuru tarihi
33471 kez okundu
4
Prag Büyük Elçisi: Egemen bağış’tan Haftanın temas videosu
16480 kez okundu
5
İstiklal Caddesinde Meydana gelen Bombalı Terör Saldırısını gerçekleştiren terörist YAKALANDI
15193 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.