44,7202$% 0.22
52,4896€% 0.02
60,3305£% 0.36
%
%
%
%

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Türk Kızılay İzmir İl Merkezi Başkanlığı ve Ege Yemek Sanayicileri Derneği arasında, denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin topluma kazandırılmasını hedefleyen önemli bir iş birliği protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, İzmir Denetimli Serbestlik Müdürlüğü binasında bulunan yemekhane, Türk Kızılay tarafından haftanın beş günü sıcak yemek üretimi için kullanılacak bir aşevi haline dönüştürüldü.
Bağışçıların desteğiyle hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılarak toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Faaliyetlerine başlayan yemekhane, ilk etapta Konak bölgesinde evlere yemek dağıtımına başladı.
Personel ve gönüllülerin özverili katkılarıyla hazırlanan yemekler, sefer taslarıyla ihtiyaç sahiplerinin kapılarına kadar ulaştırılıyor.

Bu iş birliği sayesinde yükümlüler;
Kişisel gelişimlerini destekleyen,
Mesleki beceri kazandıran,
Toplumsal fayda üreten
bir sürece dâhil oluyor.
Proje, hem sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesine hem de ihtiyaç sahiplerinin günlük yaşamına doğrudan katkı sağlamasıyla dikkat çekiyor.
“Dayanışmanın ve Paylaşmanın Simgesi”
Türk Kızılay İzmir İl Başkanı Kerem Baykalmış, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“İzmir’de hayata geçirdiğimiz bu aşevi, sadece sıcak yemek üretiminden ibaret değil; aynı zamanda dayanışmanın, paylaşmanın ve toplumsal sorumluluğun bir simgesidir. Hayırsever bağışçılarımızın desteğiyle hazırlanan bu yemekler, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaşarak gönüllere dokunuyor. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ediyor, bu örnek iş birliğinin tüm Türkiye’ye ilham olmasını diliyorum.”
Bu anlamlı iş birliği, İzmir’de iyiliğin çoğalmasına, umutların büyümesine ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesine vesile olmaktadır.
Eyyüp Kadir İnan’dan CHP’li Belediyelere Sert Tepki: İzmirli’nin Hakkı Bidon Kuyruğu Değil, Temiz Su
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178293 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159769 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93598 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32771 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23680 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.