44,0754$% 0.17
51,2133€% 0.04
59,1010£% 0.28
7.301,06%1,68
12.156,00%1,25
48.475,00%1,19
5.152,93%1,50

AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Safa Narlı, Alsancak’ta okullardaki Ramazan etkinliklerine karşı düzenlenen yürüyüşe tepki gösterdi. Narlı, söz konusu yürüyüşe katılanların İzmir’i temsil etmediğini belirterek sert ifadeler kullandı.
Narlı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yürüyüşü gerçekleştiren gruba yönelik eleştirilerde bulunarak şu değerlendirmeyi yaptı:
“İzmir’in sokakları çöp ve pislikle doluyken oturanlar… İzmir’in Körfezi yok olurken oturanlar… İzmir’in musluklarından sular akmazken oturanlar… İzmir’in belediyeleri gırtlağına kadar yolsuzluk ve rant çukuruna düşmüşken oturanlar… İzmir’in belediyelerinde işçilerin hakkı olan paralar lüks adalarda harcanırken oturanlar, bugün ayağa kalkmış yürüyor.”
Açıklamasında yürüyüşün amacını eleştiren Narlı, şu ifadeleri kullandı:
“Derdiniz demokrasi değil vesayet. Derdiniz demokrasi değil İslamofobi. İzmir’i temsil etmeyen bu bir avuç kendini bilmez rahatsız olmaya devam edecek.”
Narlı açıklamasını, toplumun değerlerine vurgu yaparak tamamladı:
“Biz; milli ve manevi değerlerine bağlı, Rabb’ine kul, Peygamber Efendimize (SAV) sevdalı bir nesil için çalışmaya devam edeceğiz.”
Gazze’de Ramazan’ın Gücü: Türk Kızılay 60 Bin Kişilik İftar Sofrası Kurdu
1
Eski Almanya Başbakanı Schröder’den Türkiye’ye övgü dolu sözler
169418 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Tunç Soyer’e tepki: Köksüz..
97731 kez okundu
3
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi! 1017 personel alınacak: İşte başvuru tarihi
33402 kez okundu
4
Prag Büyük Elçisi: Egemen bağış’tan Haftanın temas videosu
16414 kez okundu
5
İstiklal Caddesinde Meydana gelen Bombalı Terör Saldırısını gerçekleştiren terörist YAKALANDI
15135 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.