45,2057$% 0
53,0405€% -0.11
61,4917£% -0.18
%
%
%
%

AK Parti Batı Karadeniz Bölge Koordinatörü Bilal Kırkpınar, Ramazan ayı boyunca sahada aktif olarak vatandaşlarla bir araya gelerek sahur ve iftar programlarında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Kırkpınar, Ramazan ayının ardından bayrama ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşliğin pekiştiği özel günler olduğunu ifade etti.
Ramazan süresince toplumun her kesimiyle aynı sofrada buluşmaya özen gösterdiklerini vurgulayan Kırkpınar, bu buluşmaların kardeşlik bağlarını daha da güçlendirdiğini dile getirdi.
AK Parti’nin milletin değerlerinden aldığı güçle dayanışma ve paylaşma kültürünü her zaman yaşattığını belirten Kırkpınar, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye ve tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu.
Kırkpınar, tüm vatandaşların ve Batı Karadenizli hemşehrilerinin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Vali Dr. Süleyman Elban’dan 18 Mart Mesajı
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
178376 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159849 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93677 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32851 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23811 kez okundu