Folkart Orion
DOLAR

$%

EURO

%

STERLİN

£%

GRAM ALTIN

%

ÇEYREK ALTIN

%

TAM ALTIN

%

ONS

%

a

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur: “15 Temmuz, Milletimizin İradesinin Darbelere Geçit Vermediğini Tüm Dünyaya İlan Ettiği Tarihtir”

MÜSİAD İzmir Başkanı Gökhan Temur, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, 15 Temmuz’un Türk milletinin demokrasiye, bağımsızlığına ve millî iradesine sahip çıktığı tarihî bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

“15 Temmuz, Türkiye’nin Bağımsızlığına Yönelik Bir İşgal Girişimiydi”

Gökhan Temur, FETÖ terör örgütünün yıllarca devletin en kritik kurumlarına sızarak milletin silahını yine millete doğrulttuğunu belirtti. 15 Temmuz’un yalnızca bir darbe girişimi olmadığını ifade eden Temur, bunun Türkiye’nin bağımsızlığına, demokrasisine ve geleceğine yönelik planlanmış topyekûn bir işgal teşebbüsü olduğunu söyledi.

“Milletimiz O Gece Demokrasiye Sahip Çıktı”

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla milyonlarca vatandaşın meydanlara çıkarak millî iradeye sahip çıktığını dile getiren Temur, Türk milletinin kadın-erkek, genç-yaşlı demeden büyük bir cesaret ortaya koyduğunu ifade etti.

Temur, “Aziz milletimiz, canı pahasına gösterdiği direnişle dünya demokrasi tarihine geçen eşsiz bir destan yazmış, bağımsızlığından ve hür iradesinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.” dedi.

“15 Temmuz, Darbeler Dönemini Kapatan Tarihtir”

15 Temmuz’un, millet iradesinin üzerinde hiçbir vesayet odağının, cuntanın ya da karanlık yapının söz sahibi olamayacağını tüm dünyaya ilan ettiği tarih olduğunu belirten Temur, bu büyük direnişin Türkiye’nin demokrasi yolculuğunda önemli bir dönüm noktası olduğunu kaydetti.

“Genç Nesillere Doğru Anlatılmalı”

Aradan geçen 10 yıla rağmen 15 Temmuz ruhunun canlı tutulmasının büyük önem taşıdığına dikkat çeken Temur, özellikle genç nesillere o gece yaşananların doğru aktarılması gerektiğini vurguladı.

Temur, şehitlerin emanetine sahip çıkmanın, gazilerin fedakârlıklarını unutmamanın ve millî birlik ruhunu gelecek kuşaklara taşınmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu ifade etti.

“Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle Anıyoruz”

Mesajının sonunda başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm aziz şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirten Gökhan Temur, kahraman gazilere şükranlarını sundu.

Temur, “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 10. yıl dönümünde, milletimizin ortaya koyduğu birlik ve beraberlik ruhunu aynı kararlılıkla yaşatmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nü saygıyla kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki haber:

PEHLİVAN: “YÜZYIL GEÇSE DE UNUTTURMAYACAĞIZ”

HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.