$%
€%
£%
%
%
%
%

AK Parti’nin 24 yıllık siyasi mücadelesine ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Saygılı, AK Parti’nin millet tarafından kurulan ve büyütülen bir siyasi hareket olduğunu belirtti.

“Bu hareketin mayasında millet vardır, hizmet vardır, eser vardır, Türkiye sevdası vardır” diyen Saygılı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 24 yıldır millet için çalıştıklarını ifade etti.
Saygılı, “Nice engelleri aştık, nice badireleri geride bıraktık. Ama hiçbir zaman milletimizden kopmadık. Çünkü biz siyaseti makam için değil, millete hizmet için yaptık. Türkiye’nin dört bir yanında eserler ortaya koyduk, hizmetler gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının seçim dönemleriyle sınırlı bir çalışma yürütmediğini vurgulayan Saygılı, teşkilat mensuplarının her zaman sahada olduğunu söyledi.
Saygılı, “Biz seçimden seçime sahaya çıkan bir teşkilat değiliz. Biz her zaman sokaktayız. Mahalledeyiz. Düğününde, cenazesinde, sevincinde, hüznünde milletimizin yanındayız. Çünkü biliyoruz ki milletin gönlüne girmek kolay değildir. Gönüllere girmek samimiyet ister, emek ister, fedakârlık ister” dedi.
Siyasetin kendileri açısından en önemli makamının milletin gönlü olduğunu belirten Saygılı, “Önce gönül, önce insan, önce millet” anlayışıyla çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür etti.
Konuşmasında siyasi gündeme de değinen Saygılı, AK Parti’nin önceliğinin İzmir ve İzmirliye hizmet olduğunu söyledi.
Saygılı, “Birileri kendi iç tartışmalarıyla, kendi koltuk mücadeleleriyle meşgul olabilir. Biz onların gündemine bakmıyoruz. Bizim gündemimiz bellidir. Bizim gündemimiz İzmir’dir. Bizim gündemimiz İzmirlidir. Bizim gündemimiz hizmettir, eserdir, Türkiye’dir” ifadelerini kullandı.
AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana büyüyen ve güçlenen bir parti olduğunu söyleyen Saygılı, farklı siyasi partilerden belediye başkanlarının AK Parti’ye katılmasına ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.
Saygılı, “AK Parti kurulduğu günden bugüne büyüyen, güçlenen ve milletimizin teveccühünü kazanan bir parti olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi, yolsuzluğa, rüşvete, ahlaksızlığa bulaşmamış herkese kapımız açıktır” dedi.
İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde farklı siyasi partilerden belediye başkanlarının AK Parti’ye katıldığını belirten Saygılı, bunun vatandaşların hizmet beklentisiyle bağlantılı olduğunu ifade etti.
Saygılı, “Çünkü milletimiz eser istiyor. Milletimiz hizmet istiyor. Milletimiz belediyecilikte laf değil, iş görmek istiyor” diye konuştu.
AK Parti’ye katılan Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ve Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız başta olmak üzere partiye katılan belediye başkanlarına başarı dileyen Saygılı, “Son dönemde AK Parti ailemize katılan Foça Belediye Başkanımız Sayın Saniye Bora Fıçı’ya, Çiğli Belediye Başkanımız Sayın Onur Emrah Yıldız’a ve ailemize katılan bütün belediye başkanlarımıza bir kez daha hoş geldiniz diyorum. Kendilerine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin son 24 yılda değiştiğini belirten Saygılı, savunma sanayii, teknoloji ve enerji alanlarındaki gelişmelere dikkat çekti.
Saygılı, “Bugün Türkiye, 24 yıl önceki Türkiye değildir. Bugün kendi savunma sanayisini geliştiren, kendi teknolojisini üreten, kendi enerjisini arayan, kendi kararlarını kendi veren güçlü bir Türkiye var” dedi.
Türkiye’nin bölgesel ve küresel alandaki konumuna da değinen Saygılı, Türkiye Yüzyılı hedefinin daha güçlü bir Türkiye inşa etmek olduğunu ifade etti.
Konuşmasının sonunda teşkilat mensuplarına seslenen Saygılı, Bornova ve İzmir teşkilatlarına güvendiğini belirterek, kadınların ve gençlerin çalışmalarına dikkat çekti.
Saygılı, “Bornova teşkilatımıza güveniyorum. İzmir teşkilatımıza güveniyorum. Kadınlarımızın azmine, gençlerimizin heyecanına, teşkilatımızın tecrübesine güveniyorum. İnşallah ilk günkü aşkla, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. İzmir için, Türkiye için durmadan, yorulmadan çalışacağız” dedi.
Toplantıya; AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hakan Yıldız, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cihan Dağlıer ile teşkilat mensupları katıldı.
Bilal Saygılı: “İzmir’e eser kazandırmaya, hizmet kazandırmaya devam edeceğiz
1
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
94183 kez okundu
2
Türkiye, İtalya ve Libya Liderleri İstanbul’da Tarihi Zirvede Buluştu
1443 kez okundu
3
Büyükelçi Bağış, Bakan Akar’ın Çekya ziyaretini değerlendirdi
1361 kez okundu
4
Egemen Bağış Çekya’dan gelen yardımları anlattı
1326 kez okundu
5
Bağış duyurdu: Çekya’dan arama kurtama ekibi yola çıktı
1217 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.