43,7535$% 0.21
51,9213€% -0.05
59,5809£% -0.06
6.951,21%0,78
11.689,00%0,74
46.611,00%0,74
4.934,76%0,41
Sahra Haber-Gündem

Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, geçen yıl ağustos ayında Yamanlar ve Sancaklı’da yaşanan yıkıcı orman yangınının etkilediği Sancaklı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Beraberinde İlçe Müftüsü Hayri Cihangeri, İlçe Jandarma Komutanı Büşra Koçak, İlçe Tarım Müdürü Özgür Tağızade, Mahalle Muhtarı İlhan Kaya, Sancaklı Camii İmamı Ferdi Kızmaz ve AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Selahattin Köse ile birlikte mahalleye giden Kaymakam Demir, köylülerle kahvaltı yaparak hem dayanışma gösterdi hem de orman yangınlarına karşı uyarılarda bulundu.
Kaymakam Demir, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada, geçen yılki yangının Karşıyaka’nın doğal mirasını derinden etkilediğini vurguladı:
“Geçen yıl Yamanlar ve Sancaklı’daki orman yangını bizleri derinden yaraladı. Yangın, geniş bir alanda ormanımızı yok etti. Karşıyaka’mızın akciğeri yandı. Mahalle sakinlerimiz de bu felaketten çok etkilendi. Devlet olarak her zaman yanlarında durduk. Bu acıların tekrar yaşanmaması için gerekli her türlü tedbiri alıyor, ancak mahalle sakinlerimizin de çok dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Bir tek ağacın yetişmesi yıllar alırken, yangın binlerce ağacı bir anda yok ediyor.”
Kaymakam Demir ve beraberindekiler, kahvaltı sonrası Sancaklı Mahallesi sakinleriyle bir süre sohbet ederek onların istek ve ihtiyaçlarını dinledi. Ziyaret, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
ANAHTAR PARTİ’DEN İZMİR’E GÜÇLÜ BİR ADIM: PINAR GEBOLOĞLU KADIN KOLLARI BAŞKANI OLDU
1
2. Dünya Savaşı’ndan bu yana bir ilk! Ukrayna, Rus korgenerali ele geçirdi
177994 kez okundu
2
Hızal’dan Büyükşehir’e güvenlik tepkisi!
159469 kez okundu
3
Cumhurbaşkanı; Recep Tayip Erdoğan-Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti.
93291 kez okundu
4
4200 TL taksitle 250 bin konut müjdesi! Kimler başvurabilecek? İşte başvuru şartları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklıyor…
32453 kez okundu
5
Mısır yüklü 3 gemi Ukrayna’dan peş peşe yola çıktı
23222 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.